Blogger Templates

big bang

my money

Monday, February 14, 2011

NAMPAK AKU JE KATE AKU GARANG... GARANG SANGAT KE AKU NI??

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni aku nk share kt korg crite ak sket...

cakap sket je org nk kate kt ak... amboii... garangnyer...
cakap sepatah..''nak ape?!'' org da kate.. ''uish ganasnyer...''
sket2 nk cakap aku ni gagah perkase.. badang... power rangers..
aku x penah makan muntah jin... aku rase aku sendiri yg terbelahak
aku x penah ader jam yg ader super power kerane aku mmg suparman..
cbe tgok mke ak yg come lote kat sebelah ni...(perahsantan)..
muke ak ni garang ke...?? ader parut jatuh basikal ke..??
perlu ke aku menukar penampilan aki ni ..??
semate-mate dengar utk org ckp..
''amboi... pemalunye die...
sopan nye die....''
oh please..

AHH!!
PERSETAN ITU SEMUA !!
(sory 4 my dwn bhasa n pustaka)
sebenarnye...diri kita adalah diri kita....
we dont have to change who we are for what people want
klo da suare mcm nk mencekik org ble becakap tu ... mmg x le watpe r...
da suare yg Allah beri tu mmg mcm tu kan.. ko nk watpe lg..
kang aku wat sore manje smer tergode..(berangan lagi)
we dont have to be plastic in front everyone
just take care ur own hearts n others
kerane... suare yg ganas pon..
org akan kate.. merdu..
jika apa yg kita kata
x menyakiti hati
orang lain..

kadang2 
what were seeing 
is not wat we think of...
and what we believe in..
is not actually what we will seeing..
lantak pi la org nak kata aku apa
gagah perkasa..super saiiyaa...
(sronok gak benornyer n)
janji ape yg sptttnye
aku tawu...
i know..



SALAM MAULIDUR RASUL KEPADA SEMUA UMAT ISLAM..
WASSALAM !!



3 comments:

  1. sejak bile kaw jiwang mcm nie ? haha

    ReplyDelete
  2. aku sememangnyer jiwang !
    wakakakka !! jiwang berkarat mcm besi burok !
    wakakakakakka!!

    ReplyDelete